Ani grei de închisoare pentru un piteștean de 35 de ani

de | 03.03.2024 23:06 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 35 de ani din Pitești a fost condamnat la 11 ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violență în familie.

Pe 29 februarie, polițiștii au pus în aplicare Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Pitești, iar  bărbatul a fost încarcerat.

În ziua de 29 februarie a.c., în jurul orei 18:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat verificări pentru identificarea unui bărbat de 35 de ani, din Pitești, față de care instanța de judecată a pronunțat o sentință definitivă privind executarea unei pedepse privative de libertate.
Astfel, polițiștii l-au depistat și condus la sediul poliției pe bărbatul în cauză, acesta având emis un Mandat de executare a pedepei cu închisoarea, de către Judecătoria Pitești, prin care a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie.
Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ Argeș

În spatele gratiilor a ajuns și un bărbat de 26 de ani din Coșești, care este condamnat la 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de de conducere fără drept.

Potrivit IPJ Argeș, tânărul a fost încarcerat pe 29 februarie.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) A dat radarul peste cap pe A3. Poliția: Am decis să-ți oferim un “permis de odihnă”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole