(VIDEO) Pitești: A fost arestat tânărul care a agresat sexual o adolescentă și a trântit-o din autobuz

de | 02.03.2024 18:11 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi 18:11

Tânărul care a agresat sexual o adolescentă și a trântit-o din autobuz în Pitești, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Argeș, se pare că tânărul nu se află la primul incident de acest fel, iar în trecut a mai fost în atenția polițiștilor pentru săvârșirea unor astfel de fapte.

Bărbatul a fost reținut ca urmare a săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunilor de agresiune sexuală, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, precizează IPJ Argeș

Știrea inițială

A fost reținut tânărul care a agresat sexual o adolescentă și a trântit-o din autobuz

Agresorul din Pitești care a pipăit o fată, iar apoi am împins-o din autobuz a fost astăzi reținut. Cu nonșalanță, deși pe imagini se vede clar cum o aruncă din autobuz, tânărul spune că nici măcar nu a atins-o.

Tânăra agresată sexual, iar apoi, după ce a urcat în autobuz, împinsă și trântită pe trotuar, a depus plângere la Politie.

4f5acf6a e86a 4755 b4cc 014a08206359 - (VIDEO) Pitești: A fost arestat tânărul care a agresat sexual o adolescentă și a trântit-o din autobuz

S-a deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală și loviri sau alte violențe. Tânărul în haine deschise la culoare, care era cu încă patru tineri, s-a predat in cele din urmă. El a fost audiat și, culmea tupeului, spune că nici măcar nu a atins-o.

Nu am atins-o, nu i-am făcut nimic. Se vede pe filmare. Am copii acasă domne, am nevastă!”, susține cu nonșalanță tânărul

După audieri agresorul, un tânăr de 26 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Pitești, a fost audiat.

În cursul acestei zile, după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 3 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ Argeș

Agresorul a fost dus în arestul Inspectoratului de poliție din Argeș.

Foto: captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești