Argeșean arestat preventiv după ce a încălcat obligațiile impuse de măsura controlului judiciar

de | 03.03.2024 14:32 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 44 de ani, din Mozăceni, a fost arestat preventiv după ce a încălcat obligațiile impuse de măsura controlului judiciar.

Acesta se afla sub măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt la plângere prealabilă, violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, însă a încălcat obligațiile impuse de către organele judiciare, motiv pentru care a fost dispusă înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.

Pe 29 februarie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au pus în aplicare Mandatul de arestare preventivă emis de către Judecătoria Costești, iar bărbatul a fost încarcerat.

Bărbatul în cauză era cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, stabilită de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, însă a fost depistat de polițiști încălcând obligațiile dispuse prin această măsură, fapt pentru care a fost propusă înlocuirea măsurii, acțiunea fiind admisă de către instanța competentă.
Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv voceavalcii.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul rănit în explozia de la Priboieni-salvat din flăcări de un jandarm argeșean care își spăla mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mozăceni

Ultimele articole