La Primăria Topoloveni. ”Este ce trebuie acestui oraș: femeie, puternică, empatică și un competitor incomod”

de | 03.03.2024 14:45 | Topoloveni, Politic

Liberalii argeșeni și-au lansat sâmbătă candidatul la Primăria Topoloveni. Este vorba despre Ana – Maria Pănescu. Iată că liberalii argeșeni continuă astfel trendul candidaților tineri la alegerile locale, alegând să promoveze un suflu nou în politica locală.Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

”Echipa mea pentru Topoloveni:

Pănescu Ana-Maria, candidată la Primăria Topoloveni. Este ce trebuie acestui oraș: femeie, puternică, empatică și un competitor incomod pentru că este expert în administrație locală;

Radu Perianu, candidat la președinția Consiliului Județean Argeș. Un om care pune oamenii pe primul loc și care a dovedit, ca prefect, că administrația de la nivelul județului poate lucra în sprijinul argeșenilor.

Au tot sprijinul PNL Argeș, pentru că stă în puterea noastră să aducem dezvoltarea în județ.

Mulțumesc, Nicoleta Pauliuc, președinta Organizația Femeilor Liberale că ai venit la Topoloveni să susții o femeie la primărie”, a transmis pe pagina de Facebook, președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș: ”Intru în această competiție ca să câștig!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș