(VIDEO) A dat radarul peste cap pe A3. Poliția: Am decis să-ți oferim un „permis de odihnă”

de | 03.03.2024 22:03 | Național, Eveniment

Un șofer de 33 de ani a fost surprins de radarul poliţiştilor braşoveni gonind cu 275 km/h pe A3. Acesta a fost amendat și lăsat fără permis de conducere pentru 120 de zile.

Într-o notă umoristică, poliţiştii i-au transmis şoferului că va avea timp să consulte articole despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora.

De asemenea, oamenii legii i-au mai transmis să conducă în siguranță și să fie atent la indicatoarele de viteză, după ce își va redobândi permisul.

Stimate conducător auto,

Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune!

Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.

Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ți-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!

Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză – ele nu sunt doar elemente de decor!”, este mesajul postat de Poliția Brașov pe Facebook

Reamintim faptul că, astăzi, și pe Autostrada A1 un tânăr șofer a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 211 km/h. El a fost amendat și lăsat fără permis pentru patru luni de zile.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto/video Facebook Poliția Brașov

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru dintr-o lovitură. Dezastrul provocat de un șofer cu permisul suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autostrada A3

Ultimele articole