Adopția este gratuită. Sute de câini fără stăpân așteaptă să-și găsească o familie!

de | 09.02.2024 17:50 | Mioveni, Lifestyle

Cei de la Baza de gestionare a câinilor fără stăpân Mioveni așteptă cetățenii să le calce pragul și să adopte un patruped. ”Câini fără stăpân de diferite talii, culori și vârste, așteaptă șansa la o viață mai bună în mijlocul unei familii iubitoare”, transmit aceștia pe pagina de Facebook. Postare a fost distribuit și de administrația locală din Mioveni.

”Adoptă un câine! Astfel, nu doar salvezi o viaţă, nu doar schimbi în bine viitorul unui suflet care trăieşte singur într-un adăpost. Doar atât şi ar părea suficient, însă nu.

Adoptă un câine și câştigi un prieten pe viaţă, creezi o legatură indestructibilă pentru care îţi vei mulţumi ori de câte ori eşti trist şi acel ghem de blană va reuşi să te facă să zâmbeşti, ori de câte ori îl vezi lipit lângă tine, mai ales atunci întelegi că nu te va abandona niciodată la greu”, transmit cei de la Baza de gestionare a câinilor fără stăpân Mioveni.

Adăpostul este în cartierul Racovița, (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator) unde vă așteaptă peste 500 de suflete. Încredinţarea câinilor spre revendicare şi adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS. Adopția este GRATUITĂ! Programul de vizitare este: L – V: 10.00 – 14.00, S – D: 10.00 – 12.00. Pentru informaţii şi adopţii puteţi suna la numărul de telefon: 0736.002.557.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Adăpostul de câini fără stăpân – Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) BRADU. Astăzi a fost făcută recepția microbuzului nepoluant achiziționat prin PNRR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole