anchetaonline.ro

Adrian Miuțescu atac dur la adresa PNL: ”Actuala conducere a PNL a adus partidul la un minim istoric”

de | 02.02.2023 13:56 | După locație, După subiect, Județean, Național, Pitești, Politic

Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, aduce acuzații dure la adresa actualei conduceri a PNL. Miuțescu spune, citând un sondaj Atlas Intel, realizat în perioada 27-30 ianuarie, că partidul a ajuns pe locul 3 în ierarhia partidelor din România.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu adrian miutescu comunicat1 - Adrian Miuțescu atac dur la adresa PNL: ”Actuala conducere a PNL a adus partidul la un minim istoric”

”Actuala conducere a PNL a adus partidul la un minim istoric, după fuziunea cu PDL, reușind performanța să treacă pe locul 3 în ierarhia partidelor din România. Conform unui sondaj Atlas Intel, realizat în perioada 27-30 ianuarie, PNL este clasat pe locul 3 ca intenție de vot, cu 15,3%. Cum au reușit asta?

Prin congrese trucate, trădare, aplicarea de măsuri nedemocratice în managementul partidului, prin promovarea unor lichele și oportuniști în diverse funcții la nivel central sau județean.

La nivel județean, jucând la două capete, Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și președinte PNL Argeș, a adus partidul la un minim istoric, de la fuziunea cu PDL. Conform unui sondaj publicat în decembrie în presa locală, PNL Argeș este cotat cu 11,9%!

Alina Gorghiu a coborât PNL Argeș la acest procent prin promovarea unor oportuniști și lichele în diverse funcții și pentru că nu a reușit să aducă un aer proaspăt în organizația județeană, prin cooptarea unor oameni noi și profesioniști. A practicat doar o spoială, de imagine, la nivelul organizației județene a PNL.

Dacă mai există liberali în PNL, mă adresez lor: mai aveți timp să minimizați pagubele produse de acțiunile care au dus la aceste rezultate dezastruoase!”, a scris Adrian Miuțescu pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CCR A DECLARAT NECONSTITUȚIONALĂ LEGEA CADASTRULUI. Deputatul Adrian Miuțescu: “Era încălcat dreptul la proprietate privată”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu