Și-a agresat unchiul de 62 de ani, iar apoi a fost înjunghiat în picior

de | 20.01.2023 14:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Și-a agresat unchiul de 62 de ani, iar apoi a ajuns să fie înjunghiat în picior

Un scandal a avut loc, joi seara, în Ștefănești, între un bărbat de 45 de ani și unchiul său de 62 de ani.

Oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că argeșeanul de 45 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit, în picior, de către unchiul său.

Polițiștii au ajuns la fața locului, iar în urma cercetărilor s-a constatat că cei doi avuseseră un conflict în cursul zilei și că nepotul și-ar fi agresat unchiul. Ulterior, cel din urmă l-a înjunghiat pe bărbat în picior.

Bărbatul de 62 de ani a fost reținut, iar azi va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 62 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță.
În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv Portal SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Percheziții în Pitești și Mioveni! Păcăleau oamenii să plătească produse pe care nu le cumpăraseră

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Pitești

Ultimele articole