Ai grijă unde îți lași mașina. Sute de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Pitești!

de | 19.01.2023 09:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național, Pitești

Atenție! Dacă parcați sau staționați neregulamentar riscați să vă luați amendă. Municipalitatea din Pitești a anunțat, pe pagina de Facebook, că de la începutul anului până în prezent s-au aplicat 260 de sancțiuni contravenționale pentru pentru parcarea sau staţionarea neregulamentară.

Serviciul Siguranţă Rutieră, din cadrul Poliţiei Locale Pitești, a acordat, de la începutul anului până în prezent, 260 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 42.985 lei, pentru parcarea sau staţionarea neregulamentară a autovehiculelor – cele mai multe dintre ele, în zona centrală a municipiului. De asemenea, au fost ridicate 6 autoturisme staționate în zonele unde sunt montate indicatoare adiționale ridicării.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

”Trecerile de pietoni, stațiile de transport în comun, trotuarele din apropierea școlilor și a spitalelor sunt spații care deseori sunt ocupate în mod abuziv de mașini parcate neregulamentar. Reamintim participanților la trafic că parcarea neregulamentară a autovehiculelor pune în pericol siguranța și viețile oamenilor”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Două eleve care mergeau pe trotuar, lovite de o mașină! Una este în stare gravă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole