Drogat cu cocaină, a lovit două fete care erau pe trotuar

de | 19.01.2023 09:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI

Șoferul care a lovit cu mașina cele două eleve era drogat cu cocaină, conform ultimelor informații. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, care a intrat în alte două mașini care se deplasau pe sensul opus, iar ulterior s-a răsturnat pe trotuar.

Fetele au ajuns la spital, iar poliția a deschis dosar penal.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe șoseaua Vitan-Bârzești, dinspre Pod Vitan catre Șoseaua Olteniței, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus.

În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind și doi pietoni, care se aflau pe trotuar”, a transmis Brigada de Poliție a Capitalei.

 

Știre inițială

Două eleve care mergeau pe trotuar, lovite de o mașină! Una este în stare gravă

Accident rutier grav, în această dimineață, două eleve fiind lovite de o mașină în timp ce mergeau pe trotuar.

Incidentul a avut loc pe șoseaua Vitan-Bârzești din București, iar din primele informații, reiese că trei mașini au fost implicate, iar în urma impactului dintre acestea, una dintre mașini a ajuns pe trotuar, lovind cele două fete.

Conform G4media.ro, una dintre ele este în stare gravă. Elevele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Sklodowska Curie”.

Polițiștii se află în zona producerii accidentului, pentru desfășurarea cercetărilor.

Traficul rutier este restricționat pe o bandă, pe sensul de mers către Splaiul Unirii.

Foto Biziday

Citiți,de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Verdict crunt: Mama și fiul au murit ca niște câini, de foame și sete

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole