Început de an școlar în siguranță, alături de jandarmii argeșeni

de | 05.09.2022 12:10 | Administrație, Județean, Știri

Astăzi, 5 septembrie, jandarmii argeșeni au fost alături de elevi şi de cadrele didactice, la festivitățile de deschidere a noului an şcolar.

 

jandarmi arges

 

Jandarmeria Argeș va asigura în anul școlar 2022-2023, măsurile de ordine și siguranță publică la 14 unități de învățământ de pe teritoriul județului, respectiv 11 licee și 3 școli generale.

 

Pe parcursul întregului an școlar, jandarmii argeșeni vor continua acțiunile de informare și prevenire, atât independent, cât și în sistem integrat, împreună cu reprezentanți ai Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Instituției Prefectului, Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Argeș și ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș.

 

jandarmi arges

Pentru creşterea gradului de siguranţă al elevilor, jandarmii argeșeni vor avea următoarele priorităţi:

– prezenţa atât în zona unităţilor şcolare, cât și pe traseele de deplasare ale elevilor, pentru descurajarea oricăror încercări de încălcare a normelor de convieţuire socială;

– desfăşurarea unor activităţi de informare a elevilor, precum şi de prevenire a violenţei, a delincvenţei juvenile, promovarea şi respectarea drepturilor omului, prevenirea criminalităţii stradale, a consumului de droguri sau a altor substanţe interzise, folosirea responsabilă a reţelelor de socializare etc.

Totodată reprezentanții Jandarmeriei Argeș au transmis tuturor elevilor mult succes în noul an școlar.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Jandarmeria Argeș