ALBEȘTII DE ARGEȘ. Vești bune legate de drumul DC 263

de | 07.08.2023 11:23 | Județean, Administrație

La sfârșitul lunii iulie a început asfaltarea drumului comunal DC 263 la Albeștii de Argeș, drum care leagă satele Brătești și Florieni între ele.

În prezent lucrările la drum sunt aproape finalizate, covorul asfaltic fiind turnat în totalitate iar rigolele, podețele și șanțurile sunt și ele gata. Ceea ce mai trebuie realizat, sunt marcajele și dungile laterale ale drumului, potrivit argespress.ro.

Trebuie precizat că acest drum deservește unui numr de peste 40 de familii din satul Florian dar și cetățeni din comună, drumul având o lungime de 1,7 km.

De menționat faptul că finanțarea este asigurată prin programul Anghel Saligny. Tot prin acest program urmează asfaltarea străzii Bisericii din satul Dobroțu, stradă cu o lungime de peste 600 m.

Foto: argespress.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole