Campionatul European de Baschet U16 Masculin. România joacă în sferturi!

de | 07.08.2023 11:27 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

În această perioadă se desfășoară la Pitești Campionatul European de Baschet U16 Masculin. Competiția este programată până pe 13 august. Victoria de duminică seară a conferit dreptul României de a juca în sferturile de finală.

Sursă foto: Facebook Sala Polivalentă Municipiul Pitești Official Sursă foto: Facebook Sala Polivalentă Municipiul Pitești Official

”SUNTEM ÎN SFERTURI !!!!

O nouă evoluție excelentă a Naționalei U16 !!! Un meci greu, câștigat de Dinu, Buboiu, Matea, Dubuc & comp. pe terenul de la Pitești Arena, în fața a peste 800 de spectatori minunați, care au susținut frenetic echipa noastră!

Victoria de aseară cu Georgia (o echipă redutabilă , cu jucători masivi si foarte tehnici ), ne-a adus în poziția în care, indiferent de rezultatele meciurilor de mâine ale grupei A, România nu mai poate pierde locul I , cel care-i conferă dreptul de a juca în sferturile de finală a Europeanului de cadeți contra locului II din grupa B (cel mai probabil Ungaria sau Estonia)!

BRAVO BĂIEȚI ! SUNTEM MÂNDRI DE VOI ! VĂ MULȚUMIM!”, arată cei de la Sala Polivalentă Municipiul Pitești în postarea publicată pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: Facebook Sala Polivalentă Municipiul Pitești Official

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Părintele Clement, starețul Mănăstirii Slănic, înaintat la grad de arhimandrit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole