Albeștii de Argeș. Microbuz electric pentru transportul elevilor

de | 13.07.2023 11:35 | Știri, Administrație, Județean

  • Informații noi!

Comuna Albeștii de Argeș va primi un microbuz electric pentru transportul elevilor, prin intermediul unui proiect derulat de către Consiliul Județean.

Primarul Gabriel Popa a precizat că în curând, locuitorii din Albeștii de Argeș vor avea transport verde, fără emisii de carbon și fără consum de combustibil.

De asemenea, comuna va beneficia și de stații de încărcat destinate vehiculelor electrice.

Vom avea transport verde, fără emisii de carbon și fără consum de combustibil. În plus, avem la dispoziție, printr-un proiect depus la AFM, fonduri pentru stații de încărcat electrice; de asemenea, în cadrul finanțării prin PNRR ce vizează eficientizarea energetică și modernizarea Școlii Albești Ungureni, avem și pentru acel sat prevăzută suma necesară pentru achiziționarea unei stații de același tip.”, a precizat primarul Gabriel Popa, pentru institutiilestatului.ro

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Risc de roaming involuntar! Vor fi puse indicatoare ce semnalizează acest lucru la intrarea în localitățile vizate!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole