Ministrul Muncii, Marius Budăi – a demisionat din funcție!

de | 13.07.2023 10:30 | Știri, Economic, Național, Politic

Marius Budăi, ministrul Muncii, a demisionat din funcție, în urma scandalului căminelor groazei, conform surselor  Antena 3 CNN.

Acesta și-a prezentat demisia premierului Marcel Ciolacu, PSD urmând să facă o nouă propunere..

De precizat faptul că Marius-Constantin Budăi a ocupat această funcție din luna noiembrie 2021 până astăzi, 13 iule 2023.

marius budai fb - Ministrul Muncii, Marius Budăi - a demisionat din funcție!

INFORMAȚII NOI 

La începutul ședinței de Guvern de astăzi, Marcel Ciolacu, premierul României a făcut declaraţii după demisia lui ministrului Marius Budăi.

Acesta a precizat că gestul ministrului Muncii este unul de onoare:

Am văzut dezvăluiri ale presei care denotă că nu mai există niciun gram de empatie, de compasiune. Așa ceva se va sfârși, oricât de multe și de dure schimbări va trebui să facem.

 

Am avut azi dimineață o discuție cu domnul Ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunțat despre decizia de a-și da demisia la finalul acestei ședințe.

 

Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția firească a unui decident politic”, a precizat premierul Ciolacu.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Argeș – Inginerie juridică la o casă pe post de cămin de bătrâni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marius Budăi