anchetaonline.ro

Alegeri la PSD Argeș. Mînzînă, reales președinte

de | 17.03.2023 22:48 | Știri, Județean, Național, Politic

  • Astăzi a avut loc Conferința Județeană a PSD Argeș

În prezența președintelui PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu care a fost însoțit de către Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, și de senatorul Titus Corlățean, peste 600 de delegați din toate localitățile județului au ales conducerea PSD Argeș pentru un nou mandat. În funcția de președinte al PSD Argeș a fost reales Ion Mînzînă – președinte al Consiliului Județean Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

În funcția de prim-vicepreședinte au fost aleși Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, și Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, iar deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost reconfirmată în funcția de secretar executiv al PSD Argeș, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

”Echipa este puternică pentru că este formată din oameni puternici!”

“În urmă cu doi ani, când dumneavoastră m-ați ales președinte al PSD Argeș, am spus: “Programul meu este VICTORIA și trebuie să avem aceste cuvinte în suflet și în minte!”. Și, împreună, am adus VICTORIA! Am câștigat alegerile locale și parlamentare cu procente care s-au apropiat de 50%. Meritul este al echipei, al tuturor celor care au avut încredere în PSD şi în ceea ce propune PSD. Echipa este puternică pentru că este formată din oameni puternici! Judeţul Argeş a fost, este şi va fi judeţ condus de PSD, pentru că am demonstrat seriozitate în tot ce am făcut, pentru că am ştiut să alegem cele mai bune soluţii şi pentru că împreună avem obligaţia să mulţumim cetăţenii judeţului Argeş.”, a declarat Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

”Președintele PSD să fie președintele tuturor românilor”

“Îi mulțumesc domnului Marcel Ciolacu care m-a susținut necontenit și necondiționat și care ajută Argeșul, ajută Piteștiul. Vă rog, domnule președinte, să faceți rotativa la guvernare, pentru că România va arăta altfel cu dvs ca prim-ministru, iar noi vom avea garanția unui 2024 gestionat corect. Îmi doresc ca la sfârșitul anului viitor președintele meu, președintele PSD să fie președintele tuturor românilor, pentru că am așteptat prea mult timp un om serios și este un m,oment pe care nu trebuie să îl ratăm!”, a declarat Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

”Suntem partidul în care argeșenii cred”

“Astăzi este cel mai important eveniment în ultimii 3 ani pentru PSD Argeș. Este cel mai important eveniment. Vorbesc acum despre noi, despre România de la Argeș și tot ce am realizat împreună. Tot ce am făcut, am făcut pentru oameni, iar oamenii au încredere în noi. Suntem partidul în care argeșenii cred, suntem cei care putem câștiga alegerile din 2024 cu o singură condiție: să fim uniți, toți pentru unul și unul pentru toți! Avem cu ce să ne mândrim, avem cu ce să mergem în fața oamenilor în 2024! Dau exemplu Spitalul de la Mioveni, drumurile județene reabilitate, lucrările de investiții în toate localitățile din județ! De asemenea, consider că este momentul ca și România să aibă un președinte de la PSD! Numai în echipă putem câștiga și duce Argeșul pe primul loc!”, a declarat Ion Georgescu, prim-vicepreședinte PSD Argeș, potrivit comunicării publicate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

”Să ducem Argeșul pe primul loc așa cum am făcut-o și până acum!”

“De ce facem politică noi toți și fiecare dintre noi? Facem politică deoarece credem în puterea lui “împreună”! Facem politică fiindcă suntem în România de la Argeș care a dat primele două caspitale ale Țării Românești, unde avem primul document scris în limba română, unde avem o prețioasă lecție de demnitate dată de partizanii din munți, unde la Dacia, la Mioveni, în Argeș se produce 25% din exportul României! Politica, dincolo de ce se spune, este o meserie frumoasă, o meserie prin care poți schimba viața, prin care poți face bine multor oameni.

Aici, la Argeș, am făcut echipă împreună. La alegerile din 2020, PSD Argeș a obținut cele mai multe voturi din România. Iar rugăminte pe care am este să continuăm să muncim pentru Argeș, dar să înțelegem în același timp că tot ceea ce facem este pentru România. Trebuie să continuăm să muncim împreună, să menținem încrederea argeșenilor. Ne dorim ca Argeșul să fie tratat cu respectul pe care îl merită și să aibă finanțare în raport cu ceea ce reprezintă pentru România. Dacă avem o atitudine de înfrânți, și viitorul nostru va fi înfrânt. Îmi doresc ca împreună să avem o atitudine de învingători și împreună să luptăm pentru viața și bunăstarea românilor și să ducem Argeșul pe primul loc așa cum am făcut-o și până acum!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv PSD Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

”La Argeș este o organizație de excelență!”

“Ne întâlnim astăzi după două runde de alegeri, pregătind anul electoral 2024 și o spun cu mândrie: la Argeș este o organizație de excelență! Nu pot să fiu decât mândru ca președinte de partid când constați că ai creat premisele unei construcții normale și autentice în interiorul partidului. Vreau împreună cu dvs să le mulțumim celor care au realizat acest lucru: domnului președinte Ion Mînzînă, doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu, domnului primar Cristian Gentea, domnului primar Ion Georgescu. Ei sunt echipa câștigătoare și știu din sport că echipa câștigătoare nu se schimbă, ci se întărește! Ei sunt oamenii care au construit această organizație de invidiat! Felicit Organizația PSD Argeș pentru rezultatele de excepție pe care le-a avut până acum și pe care le are în continuare! Felicit încă o dată echipa aleasă de conducere a PSD Argeș și îi urez succes continuare!”, a declarat Marcel Ciolacu, președinte PSD, potrivit comunicării publicate.                                                                      

Conferința Județeană a fost și în transmisiune directă și poate fi urmărită pe pagina de Facebook a PSD Argeș accesând link-ul aici.

Iată componența Biroului Județean al PSD Argeș rezultată în urma votului de astăzi:

  1. ION MÎNZÎNĂ – PREȘEDINTE
  2. RISTIAN GENTEA – PRIM-VICEPREȘEDINTE
  3. ION GEORGESCU – PRIM-VICEPREȘEDINTE
  4. SIMONA BUCURA-OPRESCU – SECRETAR EXECUTIV
  5. NICOLAE PAVELESCU – VICEPREȘEDINTE
  6. NICOLAE GEORGESCU – VICEPREȘEDINTE
  7. REMUS MIHALCEA – VICEPREȘEDINTE
  8. OVIDIU PUIU – VICEPREȘEDINTE
  9. CRISTINA STOCHECI – VICEPREȘEDINTE
  10. ADRIAN BUGHIU – VICEPREȘEDINTE
  11. MARIUS NICOLAESCU – VICEPREȘEDINTE
  12. CONSTANTIN PANȚURESCU – VICEPREȘEDINTE
  13. NICOLAE VELCEA VICEPREȘEDINTE
  14. ION BAICEA – VICEPREȘEDINTE
  15. GHEORGHIȚĂ BOȚÂRCĂ – VICEPREȘEDINTE
  16. ION DUMITRU – VICEPREȘEDINTE
  17. ANDREEA CRÎMPIȚĂ-MATEI – VICEPREȘEDINTE
  18. VIOREL ENACHE – VICEPREȘEDINTE
  19. VASILE NEGOESCU – VICEPREȘEDINTE
  20. ION GÂRLEANU – VICEPREȘEDINTE
  21. VASILE LEAU  VICEPREȘEDINTE
  22. NICOLAE DASCĂLU – VICEPREȘEDINTE
  23. GHEORGHE STANCU – VICEPREȘEDINTE
  24. MARIAN TOADER – VICEPREȘEDINTE
  25. ION COJOCARU – VICEPREȘEDINTE
  26. DAN STROE – VICEPREȘEDINTE
  27. FLORIN PROCA – VICEPREȘEDINTE
  28. IONEL MOLOIU – VICEPREȘEDINTE
  29. DORIN PANȚERU – VICEPREȘEDINTE
  30. SORIN LUPU – VICEPREȘEDINTE
  31. DUMITRU TUDOSOIU – VICEPREȘEDINTE
  32. GEORGEL MĂDULĂREA – VICEPREȘEDINTE
  33. NICOLAE TUDOSE – VICEPREȘEDINTE
  34. LUCREȚIU TUDOR – VICEPREȘEDINTE
  35. NICOLETA MACHEDON – VICEPREȘEDINTE

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cooperare bilaterală România – SUA. Simona Bucura – Oprescu a discutat cu Dereck J. Hogan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș