Dosar penal după ce un elev şi-a bătut un coleg chiar în clasă

de | 17.03.2023 23:08 | Știri, Eveniment, Național

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe după ce un elev şi-a agresat fizic un coleg, în sala de clasă, în timpul unei pauze, la o școală din Galaţi.

Conform unui comunicat transmis de IPJ Galaţi, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Galaţi s-au autosesizat după ce articol despre acest incident a fost făcut public în spațiul media, potrivit Agerpres.

Potrivit Digi24, la unitatea de învăţământ respectivă, în data de 14 martie, „în timpul unei pauze dintre orele de curs a unor elevi din clasa a VII-a, în sala de clasă unde se aflau mai mulţi copii, un elev, cu vârsta de 14 ani, l-a agresat fizic pe un alt coleg de clasă, cu vârsta de 13 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Galaţi”.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Foto descriptiv.

Sursă foto: evz.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean trimis în judecată după ce s-a urcat beat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: