Casă cuprinsă de flăcări, în Argeș! Un bărbat a murit

de | 18.03.2023 08:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Casă cuprinsă de flăcări, în Argeș! Un bărbat a murit

Incendiu puternic, noaptea trecută, în localitatea Arefu din județul Argeș. O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar un bărbat a fost găsit mort.

Puțin după miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Arefu cu două autospecialele pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în cazul unei locuințe care luase foc.

incendiu casa arefu 2 - Casă cuprinsă de flăcări, în Argeș! Un bărbat a murit

Foto ISU Argeș

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că este vorba de o casă bătânească, iar focul se întindea pe aproximativ 100 mp. În timpul misiunii de stingere a incendiului a fost găsit în interiorul locuinței trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 57 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

incendiu casa arefu 3 - Casă cuprinsă de flăcări, în Argeș! Un bărbat a murit

Foto ISU Argeș

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un apartament din Câmpulung este în flăcări! Intervin pompierii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole