anchetaonline.ro

Alegeri COAL. Liviu Nicolae: Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice

de | 17.03.2023 12:37 | Știri, Economic, Județean, Național

Miercuri, 16 martie 2023, s-a desfășurat conferința de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), potrivit comunicatului de presă transmis. În prezenta oamenilor de afaceri liberali, a premierului Nicolae Ciucă și a altor înalți demnitari a fost confirmat în funcția de președinte COAL, Remus Borza.

Delegația COAL Argeș a fost compusă din președintele Liviu Nicolae, vicepreședintele Alin Dumitru și Secretarul general, Constantin Zaharia. Deputatul PNL, Daniel Constantin a dat și el curs invitației COAL și a participat la lucrările conferinței de alegeri. La eveniment au fost prezenți alături der președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode și Gheorghe Falcă,  vicepreședinte PNL și eurodeputat, antreprenori liberali dar și alți invitați din mediul de afaceri.

“Cu această ocazie felicităm noua structură de conducere națională a COAL, o echipă unită, în frunte cu domnul Remus Borza. Scopul COAL este acela de a veni în susținerea inițiativelor private, prin elaborarea  de propuneri și strategii în domeniu care să faciliteze dezvoltarea durabilă și stabilă a activităților IMM-urilor și a mediului de afaceri. Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice, care va sta la baza dezvoltării economice pe plan local și național, creând astfel premisele ca România să devină un actor important în regiune. Nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumim domnului Sebastian Buși, pentru activitatea depusă în funcția de Președinte COAL. Un om de valoare al PNL, cu un mandat caracterizat prin eficiență, eficacitate și seriozitate, care s-a concretizat prin rezultatele remarcabile obținute”, a declarat președintele COAL Argeș, Liviu Nicolae, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Arges.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: Mulțumesc piteștenilor pentru susținerea proiectului stimulentului de 2.500 de lei pentru nou-născuți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș