Alertă la 112 în București: Ard 3 oameni!

de | 14.02.2024 18:54 | Eveniment, Național

Ziua îndrăgostiților s-a transformat într-un film horror în Capitală, acolo unde, în aceasta după amiază, un bărbat de 64 de ani i-a dat foc fostei concubine, iar apoi s-a autoincendiat. În încercarea de a stinge focul și mama femeii a suferit arsuri. Toți au ajuns la spital.

Din primele informații, totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi concubini. Mama femeii a intervenit pentru a-i calma, însă a devenit și ea victimă.

Evenimentul a fost sesizat prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și echipaje medicale.

Ajunși la locul solicitării, oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar cele trei persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vărstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc. Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul.

Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin din zonă.

Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de catre echipajele de prim-ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru ingrijiri medicale suplimentare.”, transmit reprezentanții DGPMB

 

Bărbatul este intubat, deoarece a suferit arsuri grave, iar cele două femei sunt conștiente, suferind arsuri mai mici dar importante.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Atenție în trafic! Sunt anunțate patru transporturi agabaritice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole