anchetaonline.ro

ALERTĂ ANM! Cod galben de instabilitate atmosferică

de | 01.09.2022 11:13 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările meteorologice privind instabilitatea atmosferică temporar accentuată. Noul interval de valabilitate este în perioada 01 septembrie, ora 10:00 – 02 septembrie, ora 21:00.

Astfel, în urma actualizării, județul Argeș se află sub incidența unui cod galben de vreme rea.

harta anm - ALERTĂ ANM! Cod galben de instabilitate atmosferică

Foto Meteo România

Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial în vestul, centrul, nordul, sud-vestul țării și la munte. Cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp și pe alocuri vor fi descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină”, transmite ANM.

Totodată, în Banat, Oltenia și local la munte, în Transilvania și Crișana este valabil codul portocaliu de ploi abundete. Cantitățile de apă vor înregistra 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp.

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: