Crimă oribilă! Un tânăr și-a ucis mama și bunica

de | 01.09.2022 10:33 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O crimă oribilă a lăsat fără cuvinte întreaga comunitate din localitatea Baciu, din județul Cluj. Un tânăr de 33 de ani și-a ucis fără milă mama și bunica.

Grozăvia a avut loc miercuri și se pare că bărbatul s-ar fi aflat sub influența drogurilor. Mai mult, în trecut, acesta ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

Înainte să comită crima, bărbatul l-ar fi sunat pe tatăl lui, de care mama sa divorțase, avertizându-l că le va ucide pe cele două femei. Pentru că  nu se afla în localitate, l-a sunat pe fratele criminalului, spunându-i ce vrea să facă tânărul de 33 de ani.

Bărbatul trimis a ajuns în apartamentul în care locuiau cei trei, fiind însoțit de polițiști. A rămas fără cuvinte când l-a descoperit pe fratele său cu un cuțit în mână, iar pe mamă și bunică într-o baltă de sânge.

Tânărul de 33 de ani se află acum în custodia poliției.

Potrivit presei locale, criminalul nu ar fi avut niciodată un loc de muncă stabil din cauza problemelor psihice și ale dependeței de droguri. Tocmai de aceea, el locuia împreună cu mama și bunica.

Nu putem să nu remarcăm similitudinile acestei întâmplări nefericite cu atrocitatea care a avut loc în comuna Bascov, luna trecută. Asemănările dintre cei doi criminali sunt surprinzătoare. La fel ca Viorel Letcan, și criminalul din Cluj are probleme psihice, locuia cu familia și nu a avut niciodată un loc de muncă.

Totuși, el era acceptat în comunitate, autoritățile considerând că nu reprezintă niciun fel de pericol pentru cetățeni ori pentru familie.

Foto Captură Spy News/Fanatik.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Să înțelegem toți! Ce este SCHIZOFRENIA – boala criminalului de la Bascov!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole