(Video) Radu Perianu în cadrul conferinței PNL Argeș: „Pe 6 septembrie va începe distribuția de lapte și corn în școli!”

de | 01.09.2022 11:30 | Știri, Județean, Pitești, Politic

Astăzi, 1 septembrie, începând cu ora 11:00 a avut loc conferința de presă a PNL Argeș la care a participat Radu Perianu, prefect al județului Argeș și Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar general adjunct.

Conform prefectului Radu Perianu, pe tema redeschiderii scolilor, a precizat faptul că toate cele 138 de autobuze școlare au fost verificate de catre politie, cât și șoferii.

Au fost refăcute marcajele rutiere din jurul școlilor, s-au schimbat indicatoarele de langă școli, care erau avariate, și s-a toaletat vegetația pentru a fi vizibile.

 

Am insistat foarte mult în ceea ce privește sistemul de securitate al elevilor în incinta spațiului de învățământ, atât în interior, cât și în curtea școlii.

 

Atât Jandarmeria cât si Poliția au efectuat controale în școli.

 

O problemă majoră o reprezintă fumatul, atât în rândul elevilor, cât și al profesorilor.

 

Vom continua verificările pe această temă” a mai declarat Radu Perianu

 

În cadrul ședinței s-a precizat și faptul că pe data de 6 septembrie va începe și distribuția lapte corn. S-a luat această decizie deoarece data de 5 septembrie este dedicată festivităților.

 

 

 

Radu Perianu despre Elena Lasconi: „Se crede împărăteasa Câmpulungului!”

Prefectul județului Argeș a declarat referitor la demisia lui Nicolae Zaharia din funcția de viceprimar al municipiului Câmpulung Muscel: „PNL pierde prin demisia viceprimarului.”

Mulți din Primărie au plecat pentru că nu au putut lucra cu Elena Lasconi. Se crede împărăteasa Câmpulungului!” a mai adăugat Radu Perianu.

La ședința Consiliului Local din Câmpulung de ieri, 31 august, Nicolae Zaharia și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Câmpulung Muscel începând cu 1 septembrie 2022. Acesta se va întoarce la catedră, îți va relua funcția de profesor de istorie.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Controle pentru indemnizațiile de creștere copil!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung | Câmpulung Muscel | Muscel | PNL | PNL Argeș | Radu Perianu

Ultimele articole