Alertă falsă cu bombă la Curtea de Apel București!

de | 24.04.2023 13:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI

Alertă falsă cu bombă la Curtea de Apel București!

Se  pare că alerta cu bomba a fost o alarmă falsă.

Specialiștii pirotehniști au verificat interiorul clădirii, iar după aproape o oră de verificări, autoritățile au anunțat ca aspectele sesizate prin apelul de urgență s-au dovedit a fi false.

Amintim că în jurul prânzului, în urma unui apel la 112, , polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că a fost amplasat un dispozitiv explozibil în incinta sediului Curtea de Apel București.

La faţa locului s-au deplasat oamenii legii pentru primele cercetări, dar și pirotehnişti pentru efectuarea de verificări specifice.

Astăzi, 24 aprilie 2023, în jurul orei 11.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 14 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o instituție publică din Sectorul 4, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, transmite Poliția Capitalei  potrivit stirileprotv.ro

Întreaga clădire a fost evacuată, iar ​​traficul a fost restricționat de la Națiunile Unite până la Piața Unirii.

sursă foto stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

Accident grav pe DN 6! S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București