anchetaonline.ro

Update: Bărbatul dispărut din spital – a fost găsit!

de | 21.07.2022 12:45 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

Din fericire, bărbatul dat dispărut a fost găsit în zona Valea Iașului.

Acesta era dezorientat și deshidratat. La fața locului a ajuns un echipaj medical pentru a-i evalua starea de sănătatea și pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Știre inițială

Un bărbat de 75 de ani, din Mușătești, a fost dat dispărut, după ce în seara zilei de 19 iulie, a plecat de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, acolo unde era internat.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș desfășoară cercetări pentru găsirea acestuia, fiind sesizați miercuri dimineața, de către un cadrul medical de la spital, cu privire la dispariție omului.

Numele acestuia este PETRE VASILE.  El a plecat voluntar din spital, fără aprobare, iar de atunci nu a mai fost văzut. Bătrânul venise la unitatea spitalicească pentru investigații medicale.

 

disparut - Update: Bărbatul dispărut din spital - a fost găsit!

Semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, 60 de kg, păr alb.

Vestimentație la momentul plecării: pijama tip spital.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519”, transmit polițiștii argeșeni.

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: