Petre Daea – chemat la audieri în dosarul de corupție al lui Chesnoiu

de | 21.07.2022 13:25 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Lovitură de teatru în dosarul de corupție în care este cercetat fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu. Potrivit surselor G4media, actualul ministru al Agriculturii, Petrea Daea, cel care l-a înlocuit pe Chesnoiu, va fi audiat vineri la DNA București în dosarul de corupție al fostului ministru.

Daea va fi audiat ca martor, existând suspiciuni că o persoană dintre cele cărora i Adrian Chesnoiu le-ar fi dat subiectele pentru concursul de angajare era ”pila” lui ”nea Petrică”, potrivit referatului DNA trimis la Parlament. Se pare că „nea Petrică” ar fi fost chiar ministrul Petre Daea.

Amintim că fostul ministru al Agriculturii, Chesnoiu, ar fi intervenit pe lângă un membru al comisiei de concurs să ofere persoanelor respective subiectele „în mare”, nu în detaliu, ca să nu ia 10 şi să bată la ochi, ci doar să treacă examenul, potrivit documentului DNA.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evazioniștii pot scăpa de închisoare! Legea a fost promulgată

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Chesnoiu | București | DNA | Petre Daea