Află cine este noul director executiv FC Argeș!

de | 22.06.2022 20:00 | Știri, Pitești, Politic

Daniel Stanciu, în vârstă de 47 de ani, este noul director executiv de la FC Argeș. Acesta a făcut înțelegerea cu noua echipă chiar înainte de a intra în emisie la Liga Digisport.

În principiu, am bătut palma, nu am semnat încă. Am avut discuții cu cei de la FC Argeș, îl cunosc foarte bine pe managerul sportiv Jean Vlădoiu, îl știu bine și pe Andrei Prepeliță, a avut o performanță extraordinară.

M-a tentat proiectul pentru că tot ce se vrea a se construi la Pitești e deosebit, lovitura finală fiind stadionul. Este un proiect de durată, e finalizat, l-am văzut și arată chiar foarte bine. Ne-am înțeles pentru un contract pe 2 ani.

FC Argeș s-a mișcat foarte bine în această perioadă de transferuri, a adus jucători buni, iar Jean și Andrei zic că se mișcă foarte bine. Ei doi sunt răspunzători cu această campanie, eu doar îi sprijin, știu ce își mai doresc.

Probabil că o să mai vedeți mișcări interesante în aceste zile pe posturile deficitare”, a declarat Daniel Stanciu la Liga Digisport.

De asemenea, Daniel Stanciu a avut o poziție critică la adresa lui Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Știi că la prima întâlnire cu domnul Gentea, el mi-a spus: ‘știi că m-ai criticat la TV?’ Și i-am explicat: ‘Domnule, faci niște lucruri extraordinare și pe de-o parte, lumea percepe altfel, pentru că sunt multe ieșiri’.

Are și dânsul o teorie, pentru că se implică foarte mult, e foarte pasionat și își dorește foarte mult ca echipa să facă performanță.

Și asigură un buget foarte bun, cred că e undeva în primele 7-8 cluburi din Liga 1. Important e că se plătește la timp, ai o bază unde poți să construiești”, a spus noul director executiv de la FC Argeș.

Doar în aceasă vară au venit deja 9 jucători la FC Argeș.

sursa foto concretmedia.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod galben în 14 județe din România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești

Ultimele articole