Alimentul din frigider care l-a dat de gol pe Pique! Așa a aflat Shakira despre aventură

de | 24.01.2023 22:40 | Știri, După subiect, Lifestyle

Alimentul din frigider care l-a dat de gol pe Pique! Așa a aflat Shakira despre aventură

Deși s-au despărțit de câteva luni bune, cântăreața Shakira, în vârstă de 45 de ani, și fostul ei partener, Gerard Pique, de 35 de ani, încă țin primele pagini ale ziarelor din întreaga lume, mai ales că apar din ce în ce mai multe informații cu privire la despărțirea cuplului.

Conform mai multor posturi de știri sud-americane, Shakira și-ar fi dat seama că Pique ar putea să aibă o aventură, cu ajutorul unui aliment din frigider. Mai exact, înainte de producerea rupturii, artista a bănuit că iubitul ei o înșeală, după ce s-a întors acasă, după o călătorie, găsind în frigider un borcan gol de gem, deși nici Pique, nici copiii ei nu mâncau așa ceva.

ShowNews Today, citat de mirror.co.uk, notează că Shakira ar fi dedus că partenerul ei o înșeală, deoarece era puțin probabil ca dulceața să fi fost consumată de Pique, având în vedere că acestuia nu îi place acest aliment. Prin urmare, cântăreața și-ar fi dat seama că în locuința lor ar fi fost adusă o altă femeie.

Despărțirea Shakirei și a lui Gerald a fost anunțată în mai, anul trecut, după 11 ani de relație. Cei doi au doi copii.

Potrivit zvonurilor, Gerard Pique ar fi început relația cu actuala iubită, Clara, înainte să se despartă de Shakira. Gurile rele spun că acesta i-ar fi fost infidel cântăreței.

De asemenea, în cea mai recentă melodie a ei, Shakira face referire la presupusul adulter.

Foto Football Espana

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole