Alina Gorghiu: ”Azi am fost prezentă în ”noua casă” a Judecătoriei Târgoviște”

de | 14.11.2023 15:35 | Național, Politic

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a inaugurat, astăzi, sediul modernizat al Judecătoriei Târgoviște. Noul sediu are în componență 5 săli de judecată, 4 săli de ședințe, 5 săli de deliberare, 2 săli de așteptare și o sală de audiere martor sub acoperire și o sală de audiere minori.

”O sală de audiere martor sub acoperire și o sală de audiere minori”

”Azi am fost prezentă în ”noua casă” a Judecătoriei Târgoviște. O investiție de 17,6 milioane de lei menită să deservească de astăzi atât profesioniștii dreptului, cât și justițiabilii.

Investițiile în infrastructura sistemului judiciar sunt esențiale pentru calitatea actului de justiție. Noul sediu al Judecătoriei din Târgoviște oferă un spațiu impresionant: 5 săli de judecată, 4 săli de ședințe, 5 săli de deliberare, 2 săli de așteptare. Iar ce este cel mai important: o sală de audiere martor sub acoperire și o sală de audiere minori. Astfel, justiția este mai aproape de oameni. Și îmi doresc să văd săli de audiere pentru categoriile vulnerabile în cât mai multe instanțe din țară.

Nu puteam veni în Dâmbovița fără să discut și cu colegii avocați de aici. M-am bucurat să aflu cât de implicați sunt în promovarea educației juridice. Proiectele desfășurate în baza protocolului, la care și Ministerul Justiției este parte, continuă cu succes în școlile dâmbovițene.

Am discutat cu ei despre inițiativele legislative care vizează profesia de avocat. Și am subliniat că e nevoie de o lege nouă a profesiei de avocat. Sunt convinsă că vom reuși!”, a transmis Alina Gorghiu după inugurarea sediului modernizat al Judecătoriei Târgoviște.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul Dănuț Bica: „Investim în patrimoniul cultural”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole