Alina Gorghiu: „Norris Măgeanu a devenit membru al PNL Câmpulung”

de | 08.07.2023 12:43 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Național, Pitești, Politic

Iată că Norris Măgeanu, cel mai cunoscut muscelean al perioadei contemporane, președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), s-a alăturat liberalilor. În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 8 iulie, la sediul PNL Pitești, liderul liberalilor argeșeni, ministrul Justiției Alina Gorghiu, a anunțat că Norris Măgeanu a devenit oficial membru al PNL Câmpulung.

Vă reamintim că cei doi, Alina Gorghiu și Norris Măgeanu, s-au întâlnit pe 14 aprilie la prânz, în inima Muscelului, la Câmpulung, schimbând gânduri bune. De altfel, atunci Alina Gorghiu a postat pe pagina acesteia de Facebook și un mesaj de ”Paște fericit”  însoțit de o poză în care apărea alături de președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Norris Măgeanu. Iată că discuțiile de atunci au dat roade, iar acum Norris Măgeanu a devenit oficial membru al PNL Câmpulung. Anunțul făcut de liderul PNL Argeș, ministrul Justiției Alina Gorghiu, a venit astăzi, 8 iulie, la o zi după ziua de naștere a lui Norris Măgeanu.

Norris Mageanu si Alina Gorghiu 1 - Alina Gorghiu: "Norris Măgeanu a devenit membru al PNL Câmpulung"

Norris Măgeanu conduce din anul 2015 Federația Română de Automobilism Sportiv, a contribuit direct și activ la reînvierea spectacolului automobilistic ”Raliul Argeșului și Muscelului” și încă organizează evenimente anuale la Câmpulung. Este nepotul celebrului pălărier Măgeanu, al cărui nume, atelier și pălării sunt legate de piesa de teatru ”Titanic Vals”, scrisă de Tudor Mușatescu. Norris Măgeanu este una dintre personalitățile care și-au alipit profilul public de identitatea locala, promovând zona Câmpulung, obiectivele turistice, interesele economice, valorile culturale și evenimentele specifice zonei.

UPDATE:

”În viață vine o vreme când…”

După anunțul oficial făcut de lidera PNL Argeș, Norris Măgeanu a postat un mesaj pe pagina acestuia de Facebook. În postare mulțumește tuturor pentru urările primite ieri, de ziua lui, și anunță că este ”proaspăt membru al organizației locale din Câmpulungul meu Muscel a Partidului Național Liberal”. Alături de mesaj este publicată și o poză cu acesta din sediu liberal.
Sursă foto: Facebook Norris Mageanu
”Vă mulțumesc, tuturor, pentru urările de ieri! Voi încerca în zilele următoare să răspund la fiecare dintre ele.
Și, pentru că eu consider că niciodată nu e prea târziu să faci lucruri noi, iar în viață vine o vreme când trebuie să aduci înapoi acasă din ce ai adunat dintr-o lume întreagă, iată-mă proaspăt membru al organizației locale din Câmpulungul meu Muscel a Partidului Național Liberal.
Vă salut pe toți!
Mereu înainte!”, este mesajul postat de Norris Măgeanu pe pagina lui de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu, Facebook PNL Câmpulung și Facebook Norris Mageanu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu și Norris Măgeanu – prânz de Paște în inima Muscelului!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole