Alina Gorghiu și Norris Măgeanu – prânz de Paște în inima Muscelului!

de | 14.04.2023 17:40 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Lifestyle, Național

Un mesaj de ”Paște fericit” transmis astăzi de președinta interimară a Senatului și liderul PNL Argeș, Alina Gorghiu, pe rețelele social media a fost însoțit de o poză în care apare alături de cel mai cunoscut muscelean al perioadei contemporane: președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Norris Măgeanu.

Conform liderei PNL, cei doi s-au întâlnit la prânz, în inima Muscelului, la Câmpulung, schimbând gânduri bune. Nu se știe dacă și planuri comune…

”Cafea, cozonac, pască de la brutăria Dieter’s Bread din Câmpulung și povești frumoase cu un câmpulungean cu suflet mare, Norris Mageanu. Le urăm sărbători fericite tuturor muscelenilor!” este postarea PNL Câmpulung, la care Norris Măgeanu a replicat în comentarii: ” Mulțumesc pentru discuție, Alina Gorghiu! Paște Fericit!” – mesaj la care Alina Gorghiu a răspuns: ”Mersi de cozonac și pască! Zile frumoase tuturor!”

Reamintim ca Norris Măgeanu este una dintre personalitățile care și-au alipit profilul public de identitatea locala, promovând ani în șir Câmpulungul, obiectivele turistice, interesele economice, valorile culturale și evenimentele specifice zonei. Este nepotul celebrului pălărier Măgeanu, al cărui nume, atelier și pălării sunt legate de piesa de teatru ”Titanic Vals”, scrisă de Tudor Mușatescu. Norris Măgeanu conduce din anul 2015 Federația Română de Automobilism Sportiv, a contribuit direct și activ la reînvierea spectacolului automobilistic ”Raliul Argeșului și Muscelului”, încă organizează evenimente anuale acasă, la Câmpulung, și este un adevărat ”asset” pentru orice forță politică care va reuși vreodată să îi capteze atenția și interesul.

Sursă foto: Facebook PNL Câmpulung.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect. Alina Gorghiu, despre reducerea TVA la 5% la anumite categorii de produse pentru copii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu