Argeș. Concurs de fizică şi chimie pentru elevii din mediul rural

de | 14.04.2023 16:48 | Știri, Lifestyle, Rural

Inspectoratul Școlar Județean Argeș anunță că etapa județean a concursului de fizică – chimie ”Impuls Perpetuum” se va desfășura la Școala gimnazială ”Virgil Calotescu” , Bascov, pe data de 13 mai 2023.

Concursul de fizică şi chimie pentru elevii din mediul rural ”Impuls Perpetuum” se adresează elevilor din clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a din unităţile școlare din mediul rural din învățământul de stat, particular și confesional. Pentru etapa județeană a olimpiadei subiectele sunt unice și sunt întocmite de grupul de lucru pentru subiecte format din membri ai comisiei centrale a competiției naționale. Durata probei este de 3 ore. La etapa județeană modul de acordare a premiilor este stabilit de organizatorii acestei etape a olimpiadei în baza ierarhiei candidaților rezultată prin ordonarea descrescătoare a punctajelor totale obținute de candidați. Calificarea la etapa naţională a concursului se face pe baza ierarhiei stabilite la etapa judeţeană, câte un elev pe an de studiu/județ. Înscrierile se fac până pe data de 10 mai la adresa de e-mail: concursuri@scoalabasov.ro sau prin fax la nr: 0248270668.

Foto descriptiv. Sursă foto: Adevărul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Muzee de vizitat în Argeș. Programul în acest weekend prelungit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul Școlar Județean Argeș

Ultimele articole