O chelneriță a fost concediată, după ce a pus sânge de-al său în băuturile clienților!

de | 14.04.2023 15:56 | Știri, Eveniment, Național

O chelneriță ce lucra într-un local din Japonia a recurs la gestul extrem de își turna propriul sânge în băuturile clienților pe care îi servea, în loc de sirop.

Proprietarul acestuia a decis să o dea afară pe chelneriță.

Localul la care lucra chelnerița promovează conceptul de „bad girl”, unde cei ce servesc băuturi adoptă un comportament rebel, conform Antena 3 CNN.

Băutura orikaku din meniul localului conține de obicei fructe sau alte siropuri colorate, însă de data a avut ca înlocuitor sânge.

Este vorba despre cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, iar proprietarul a anunțat pe Twitter că a concediat-o pe una dintre chelnerițe, pentru că aceasta le-ar fi preparat clienților o băutură amestecată cu propriul ei sânge.

Un astfel de act nu este dierit de terorismul la locul de muncă și este absolut inacceptabil.Voi curăța magazinul, voi schimba paharele și voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat. Încă o dată, îmi pare foarte rău că v-am provocat probleme”, a scris acesta pe Twitter.

 

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto doraly.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Caz incredibil în Italia! Un șoferul român de microbuz a fost arestat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: