Alte stații de încărcare rapidă a autobuzelor electrice în Pitești

de | 29.01.2024 16:58 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea anunță că lucrările de amenajare a platformei pentru stațiile de încărcare rapidă a autobuzelor electrice din Bulevardul Petrochimiștilor, zona Coremi, sunt pe ultima sută de metri.

Acest anunț vine după ce, anul trecut, chiar înainte de Crăciun, Cristian Gentea anunța că infrastructura de încărcare pentru autobuze electrice din strada Costache Negri, era gata. Astfel, în parcarea Bowling a fost realizată o platformă cu structura betonată, pe care au fost amplasate 40 de puncte de încărcare lentă și 4 puncte de încărcare rapidă pentru autobuze electrice. Pentru alimentarea cu energie electrică a stațiilor de încărcare BUS și a consumatorilor de pe locație au fost realizate și alte lucrări.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările de amenajare a platformei pentru stațiile de încărcare rapidă a autobuzelor electrice din Bulevardul Petrochimiștilor, zona Coremi!

Aici se vor încărca între 20 și 60 de minute, în funcție de timpii petrecuți în traseu, autobuzele de pe liniile 2B (Trivale-Prundu) și 3B (Războieni-Prundu), linii deservite doar prin aceste mijloace electrice de transport”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectul este gata. Stațiile de încărcare pentru autobuzele electrice au fost recepționate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole