Pitești: Șofer găsit fără suflare în cabina unui TIR, la intrare în oraș!

de | 29.01.2024 16:12 | Știri, Eveniment, Importante

Caz șocant în Argeș, chiar la intrare în Pitești! Un șofer de TIR a fost găsit mort, în cursul zilei de astăzi, luni 29 ianuarie, în cabina autovehiculului care se afla parcat.
În urma descoperirii macabre, au fost sesizați polițiștii, care s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri.
De asemenea, la locul evenimentului au intervenit și echipajele medicale, care au constatat că persoana în cauză era decedată.
Conform informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Argeș, la fața locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă iar bărbatul se afla în rigiditate cadaverica.
Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un bărbat care s-a dus să vadă de ce șoferul nu a mai plecat din zonă, deoarece TIR-ul era parcat de mai mult timp.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au preluat cercetările în cauză, fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că decedatul un bărbat de 45 de ani, cetățean polonez.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.”, transmite IPJ Argeș.
Sursa Foto Romania24.ro/ descriptiv.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/un-turist-olandez-si-a-pierdut-viata-in-muntii-tarcu-dupa-ce-a-fost-surprins-de-o-avalansa-137976/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: