O altfel de misiune pentru pompierii argeșeni. Au salvat un pui de barză

de | 30.07.2023 09:33 | Știri, Eveniment, Județean

Și în această dimineață, pompierii argeșeni au avut parte de o altfel de misiune.

Ei au fost solicitați, prin apel la 112, de o localnică din comuna Mihăești pentru a salva un pui de barză care, probabil fiind epuizat în urma zborului, a căzut într-o curte.

În urma apelului, salvatorii s-au deplasat la fața locului.

Ajunși la locul solicitării, după ce s-au asigurat că puiul nu este rănit, pompierii argeșeni l-au preluat și-au transportat la Grădină Zoologica din municipiul Pitești. Aici, ei l-au predat unui reprezentant al acesteia.

Vă reamintim că, ieri, pompierii argeșeni au fost salvatorii unui pui de pescăruș, după ce a rămas blocat într-un jgheab de scurgere a apei, al unei case din zona Expo Parc a municipiului Pitești.

Ajunși la locul intervenției, fără a sta prea mult pe gânduri, unul dintre pompieri a urcat după pescăruș cu ajutorul unei scări culisabile reușind să salveze puiul în siguranță.

După ce a fost salvat, puiul de pasăre a fost preluat de un medic veterinar. Acesta îi va acorda toate îngrijirile de care are nevoie pentru a se putea recupera, după care îl va elibera în mediul său natural.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pui de pescăruș, salvat de pompierii argeșeni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihăeşti