Expoziția ”Drum sacru” se deschide la Muzeul Golești

de | 30.07.2023 09:06 | Știri, Județean, Lifestyle, Ștefănești

Luni, 7 august 2023, va fi deschisă în Sala de Artă Contemporană a Muzeului Golești expoziția pictoriței Alina Vuxanovici, intitulată ”Drum sacru”. Expoziția de la Muzeul Golești va fi deschisă publicului până pe data de 25 septembrie.

Alina Vuxanovici s-a născut în data de 20 iulie 1980, în București. A fost studentă la Școala de Artă București, secția Iconografie, în 2006 a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București, iar în prezent este studentă la Universitatea Naționlă de Arte București, Facultatea de Conservare și Restaurare. Deși îi place să experimenteze cu extrem de multe medii și suporturi, zonele de interes principale sunt, pe de o parte, pictura în ulei, acrilic și tempera și, pe de altă parte, fotografia experimentală, îndeosebi cianotipia. ”Drumu Sacru este o expoziție cu temă religioasă ce îmbină frumusețea atemporală a artei bizantine cu expresivitatea și libertatea abordării în ulei pe pânză. Aceasta reprezintă o călătorie metafizică în cele mai profunde aspecte ale spiritualității, așezând sufletul în centrul operei”, se arată în informarea publicată de Muzeul Golești.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fostul căpitan al lui Dinamo. Răuță a semnat cu FC Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole