Alți argeșeni prinși băuți la volan! Au rămas pietoni!

de | 16.01.2023 17:31 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat, în cursul zilei de ieri, 15 ianuarie, un bărbat de 52 de ani, din Davidești, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat, tot ieri, 15 ianuarie, un alt un bărbat din Argeș care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, din comuna Sălătrucu.

Și acesta a fost testat aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițistă atacată în timpul misiunii, de un copil de 16 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole