Doar un medic din Argeș pe „Harta binelui din spitalele de stat”

de | 16.01.2023 17:47 | Știri, Administrație, Județean

Recorder a devenit deja un reper în materie de presă de investigații la nivel național. Poate nu a schimbat foarte multe lucruri, într-o Românie care se lasă greu, dar cel puțin a zgâlțâit niște scaune și a tulburat liniștea multora. Măcar atât…

Pentru că, până acum, a scos la suprafață România plină de mâlul corupției și al complicităților maligne, Recorder a declanșat o campanie prin care vrea să arate și România oamenilor cu care te poți mândri. Așa a apărut „Harta binelui din spitalele de stat”, acolo unde oricine poate nominaliza și prezenta propria experiență cu medici care merită toată admirația.

Lista a devenit foarte lungă în scurt timp de la lansare. Pe ea însă nu am regăsit decât un singur medic argeșean. Este vorba de doctorul Georgescu Ștefan-Alexandru, medic la Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel din 2016. Acesta a decis să profeseze în Argeș după ce, anterior, a profesat la Spitalul Universitar de Urgență București.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Georgescu Ștefan | harta binelui