anchetaonline.ro

”Am inițiat și depus în Parlament amendamente care elimină toate majorările de taxe și impozite adoptate de Guvernul PSD-PNL!”

de | 26.09.2023 17:20 | Național, Politic

Deputatul Ionel Dancă a anunţat că parlamentarii Forţa Dreptei au depus o serie de amendamente la proiectul de lege privind măsurile fiscale pe care Guvernul îşi va asuma răspunderea prin care sunt eliminate toate majorările de taxe şi impozite adoptate de către PSD şi PNL. 

”Am inițiat și depus în Parlament amendamente care elimină toate majorările de taxe și impozite adoptate de Guvernul PSD-PNL!

Noile majorări de taxe și impozite nu se justifică din punct de vedere bugetar, au loc destul de unde să taie, de la cheltuielile bugetare nesimțite și de la sifonările de bani publici ale baronilor de partid”, a scris Ionel Dancă, marţi pe Facebook.

Totodată, Ionel Dancă a mai explicat că: ”În al doilea rând, noile taxe din Pachetul lui Ciolacu de măsuri fiscale sunt o jecmaneala fără precedent a companiilor mari și a microîntreprinderilor din România, nemaiîntâlnite în economiile de piață dezvoltate”.

”Am propus eliminarea întregului Capitolul II”

Deputatul Ionel Dancă, membru al formaţiunii Forţa Dreptei, mai arată că noile taxe și impozite afectează grav dezvoltarea economică și nivelul de trai al românilor.

”Și, nu în ultimul rând, noile taxe și impozite afectează grav dezvoltarea economică și nivelul de trai al românilor pentru că vor frâna investițiile private și vor scumpi și mai mult prețurile.

Așadar, împreună cu colegii parlamentari din Forța Dreptei, am propus eliminarea întregului Capitolul II de articole din proiectul de Lege prin care Guvernul PSD-PNL majorează taxele și impozitele din România”, a concluzionat Ionel Dancă.

Sursă foto: Facebook Ionel Dancă.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Guvernul PSD-PNL încearcă să facă “economie” pe spinarea mediului privat”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei