Ambulanță privată, lovită în plin de tren! Șoferul a murit pe loc

de | 14.08.2023 10:50 | Știri, Eveniment, Național

Un grav accident a avut loc, în această dimineață, în zona Tetila, județul Gorj, în apropiere de Bumbești Jiu.

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Dănciulești, a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren. Bărbatul era șofer pe o ambulanță de transport a BGS, relatează telegrama.ro

La fata locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și oamenii legii.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii gorjeni, șoferul ambulanței private, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu indicator și marcaj rutier, nu s-ar fi asigurat corespunzător și nu ar fi acordat prioritate de trecere trenului care circula pe ruta Petroșani-Craiova, intrând în coliziune cu acesta.

Ajunse la locul solicitării, echipajele de intervenție au constatat că bărbatul era încarcerat și în stare de inconștiență.

Astfel, s-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei și aplicarea manevrelor de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipele de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Trupul bărbatului va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Conductorul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

sursă foto ISU Gorj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Bătaie cu pumni și picioare, în plină stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj