Circulația pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, permisă și pe timpul nopții în minivacanța de Sfânta Maria

de | 14.08.2023 11:29 | Administrație, Eveniment, Național, Știri

Veste bună pentru șoferi! Podul peste Dunăre de la Brăila va fi deschis circulației și pe timpul nopții în minivacanța de Sfânta Maria.

Circulația pe podul inaugurat în luna iulie a fost deja permisă în mod excepțional în noaptea de duminică spre luni, cu prilejul minivacanței de Sfânta Maria.

De asemenea, pe tot parcursul zilei de mâine, 15 august, și până miercuri la ora 21:00, traficul pe pod va fi permis fără restricțiile ce se aplică în timpul nopții, atunci când sunt demontate macaralele folosite la construcția podului, relatează rador.ro

Încă de la inaugurarea construcției, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, pentru finalizarea lucrărilor auxiliare, în perioada 17 iulie-30 noiembrie, traficul pe timpul nopții va fi închis, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 21.00 – 6.00. Excepție fac zilele de sărbători legale.

Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00. În perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila”, arată CNAIR.

Podul a fost inaugurat pe 6 iulie și are o lungime totală de 1974,3 metri.

sursă foto dcnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Podul de la Brăila, inaugurat azi! Se va circula cu restricție de viteză!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brăila

Ultimele articole