anchetaonline.ro

Amendă de 20.000 de lei primită de o societate din Curtea de Argeș

de | 16.08.2022 18:14 | Știri, Curtea de Argeș, Eveniment, Județean

  • Poliţiştii au verificat activitatea mai multor agenți comerciali de pe raza județului Argeș

 

Poliţiştii argeșeni au fost la datorie și în ziua de 15 august, zi de mare sărbătoare pentru români. Aceștia au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, pentru prevenirea faptelor antisociale și a infracțiunilor contra patrimoniului, astfel încât să nu existe evenimente neplăcute.

În acest sens polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și ai Poliției Municipiului Pitești și Poliției Orașului Costești, au verificat ieri, 15 august, activitatea mai multor agenți comerciali.

Oamenii legii au constatat în urma verificărilor, faptul că la un agent economic de pe raza municipiului Curtea de Argeș, reprezentanții firmei ar fi încasat sume de bani fără a emite bon fiscal. A fost identificată suma de 2.357 de lei, sumă nejustificată.

În urma celor constatate, a fost aplicată o amendă, în valoare de 20.000 de lei.

 

Sancțiunea contravențională a fost aplicată pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal, iar suma nejustificată a fost confiscată.”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat din Câmpulung care suferise un atac vascular cerebral, salvat de un jandarm!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești