Ana Clean Solution a împlinit 1 an! Compania anunță lansarea unui magazin online

de | 01.03.2023 10:55 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

Ana Clean Solution, compania cu dezvoltarea cea mai dinamică de pe piața din Argeș datorită tehnologiei de ultimă generație, gamei de vârf din fiecare domeniu de cleaning, dar și a personalului specializat, a împlinit un an.

Reprezentanții firmei vin cu vești noi! Aceștia lansează magazinul on line www.anacleaning.ro:

Cu un an in urma am dat viata unui vis , un proiect in care am investit multa dorinta de a face lucruri bine, corect, cu oameni si pentru oameni , corectitudinea si profesionalismul echipelor noastre, certificate de numarul mare al clientilor ce ne apreciaza ma fac sa cred ca este un proiect de succes , va promit ca nu ma opresc aici si foarte curand facem trecerea catre nivelul urmator, in zilele ce urmeaza va fi lansat si magazinul on line www.anacleaning.ro , o primavara minunata va doresc !

 

Nb: multumesc echipei ce imi este alaturi in aceste proiecte , fara ea totul era doar un vis !”, este mesajul transmis în mediul online de reprezentanții firmei.

 

Mai multe informații legate de compania Ana Clean Solution puteți citi pe anchetaonline.ro

Ana Clean Solution: Vă asteptăm să testați serviciile noastre și implicit calitatea produselor!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana Clean Solution