Au fost alese de către public numele celor doi pui de tigru de la Zoo Pitești!

de | 08.06.2022 18:59 | Știri, Lifestyle, Pitești

 

Au fost alese numele celor doi tigrișori, în vârstă de puțin peste o lună, de la Grădina Zoologică din Pitești. Aceștia au fost botezați chiar de către piteșteni!
Din cele 10 variante propuse, au fost alese numele care au strâns cele mai multe voturi din partea iubitorilor de animale!
Așadar, cei doi puiuți se vor numi  Zeus și Ares!
De asemenea, este pentru a doua oară când numele tigrilor de la Zoo Pitești au fost alese de către public, asta după Thor, tigrul născut prematur la Zoo Pitești în 2018
Grădina Zoologică din Pitești este, la acest moment, una dintre cele mai mari și mai bine întreținute grădini zoologice din sud-estul țării!

Știre inițială

Doi pui de tigru s-au născut în data de 2 mai 2022 și vor fi în curând cele mai noi atracții de la Grădina Zoologică Pitești. În primele opt săptămâni de viață, aceștia au imunitatea scăzută și tocmai de aceea sunt îngrijiți, deocamdată, departe de ochii publicului. Vor fi prezentați și vor putea fi vizitați abea la 14 zile de la cea de-a doua vaccinare. Cei doi tigrișori sunt masculi și astăzi împlinesc o lună de viață!

Primăria Pitești a anunțat astăzi că organizează un concurs pentru ca cetățenii să decidă, în funcție de preferințe, care va fi numele celor mai noi locatari de la grădina Zoologică. Cei care votează, pot alege două varinate: Shere Khan, Zimba, Mufasa, Saber, Zeus, Ares, Nimer, Mala, Kato, Zack.

Votul se poate exprima online, pe pagina de facebook a Primăriei Pitești, accesând acest link!

Un eveniment la fel de fericit s-a întâmplat ieri la Grădina Zoologică de la Târgu Mureș unde o leoaică, pe nume Jenny, în vârstă de 17 ani, născut. Chiar de ziua copilului, cei doi puiuți apărut chiar sub privirile unui public extrem de numeros care (la fel ca si in orasul nostru) și acolo s-a ingrămadit publicul sa beneficieze de gratuitati.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

CADOU! 4 bebeluși s-au născut la Spitalul Județean Argeș de Ziua Copilului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Zoo Pitești