ISU Argeș participă la un super concurs!

de | 08.06.2022 19:14 | Știri, Eveniment, Județean

În perioada 09-10 iunie, va avea loc faza județeană a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, care se vor desfășura în municipiul Câmpulung Muscel.

În prima zi, deschiderea competiției va fi la ora 10:00 cu susținerea primei probe – Scara de fereastră -, la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. De asemenea, cea de-a doua probă – Ștafeta 4×100 m – , pe Stadionul Municipal Câmpulung.
În a doua zi, competiția va începe la ora 09:00, pe Stadionul Municipal Câmpulung, cu a treia probă – Pista cu obstacole pe 100 m -, iar ulterior va urma cea de-a patra și ultima probă – Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă – și Festivitatea de premiere.

Se preconizează că probele vor avea loc până în ora 16:00.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu violent! Un bărbat a suferit arsuri pe 25% din corp!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | ISU | ISU Argeș