(Video) Ana Clean Solution – Pur și simplu cea mai bună firmă de curățenie din Argeș

de | 21.10.2022 11:00 | Știri, Anunțuri, Județean, Lifestyle

Ana Clean Solution este, în acest moment, compania cu dezvoltarea cea mai dinamică de pe piața din Argeș.

Secretul? Tehnologie de ultima generație, gama de vârf din fiecare domeniu de cleaning, dar și personalul specializat oferă clienților siguranța că vor beneficia de cele mai profesioniste și sigure serviciii.

Ana Clean Solution înseamnă un nou concept profesionist, în care accentul a fost pus pe personalul uman și pe echipamente profesioniste de ce mai înaltă calitate.

Angajările se fac după prezentarea cazierului și a analizelor medicale. Echipa este formată din angajați cu experiență, care au activat în domeniul HORECA din Occident, sau care au beneficiat de cursuri de specializare la cel mai înalt nivel.

 

 

Ana Clean Solution își completează permanent echipamentele, astfel că în prezent, indiferent că este nevoie de o curățenie într-un spital sau clinică medicală, de curățenie într-un birou, într-un showroom sau hală industrială, calitatea serviciilor este aceeași: sigură și eficientă.

Multitudinea de clienți satisfăcuți din zona privată, dar și instituții publice este de fapt rezultatul acestui mix de profesionalism și tehnologie de vârf.

Ana Clean

Știați că, pentru ca familia dumneavoastră să aibă garanția unui mediu curat și sănătos, trebuie realizată o curățenie generală cel putin o dată pe lună? Ana Clean Solution este pur și simplu cea mai bună variantă! Pentru cei care suferă de alergii la acarieni le punem la dispoziție servicii speciale. Așadar, puteți de stres, oboseală și, în timp ce specialiștii noștri muncesc pentru dvs, vă puteți petrece timpul într-un mod plăcut alături de cei dragi!

Ana Clean Solution folosește numai soluții Eco-frendly, fără chimicale, dăunătoare, siguri pentru copii și animale de companie, astfel că veți putea spune întotdeauna că într-adevăr nicăieri nu este mai bine ca acasă!

Ana Clean

Gama de servicii de curățenie rezidențială este una diversificată:

Pentru spații de locuit: case, vile, apartamente

Pentru asociațile de locatari

Post construct/renovare

Înainte și după evenimente

Ana Clean Solution

Orice firmă care are angajați mulțumiți, care lucrează într-un mediu curat și plăcut, are un grad mai ridicat de productivitate și creativitate.

Felul în care te prezinți clientului îți asigură 50% din drumul spre succes. Ca să arăți ireproșabil, compania ta trebuie să fie ireproșabilă. La capitolul curățenie, serviciile Ana Clean Solution sunt fără concurență!

Curățenie office:

Birouri

Sedii firme

Bănci

Spații comerciale

 

Curățenia eficientă ține de un plan bine pus la punct, dar și de adaptare la orice situație, prin decizii corecte. Mai mult decât un furnizor, suntem un partener de încredere pentru clienți din o mulțime de domenii de afaceri, fiecare cu specificul său și nevoile sale aparte.

Ana Clean Solution are Certificări ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 (pentru securitatea informațiilor)!

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: