A fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construcția Centurii Ocolitoare a Municipiului Curtea de Argeș!

de | 21.10.2022 12:24 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Politic

Constantin Panțurescu, primar al municipiului Curtea de Argeș, a semnat în cursul zilei de vineri, 20 octombrie, contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construcția Centurii Ocolitoare a Municipiului Curtea de Argeș cu scopul dezvoltării municipiului Curtea_de_Argeș!

Acest proiect face parte din Master Planul de Transport al României, Planul Investiţional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020 – 2030.

Este un obiectiv pentru care, împreună cu colegii din Primărie, am muncit și ne-am zbătut foarte mult! Varianta de ocolire a municipiului are o lungime de 7,8 kilometri şi un cost estimat de 26 milioane de euro, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri externe nerambursabile.”, spune Constantin Panțurescu.

Foto Facebook/PAD Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 23 de ani a furat mașina poliției, a dat amenzi și a jucat banii la păcănele!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: