anchetaonline.ro

Argeșean depistat conducând fără permis prin Pitești!

de | 21.10.2022 13:02 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de 20 octombrie, organele oficiale de poliție din cadrul Biroului Rutier Pitești au acționat pentru combaterea pricipalelor cauze care generează evenimente rutiere din care rezultă victime omenești.

Astfel, polițiștii au acționat cu scopul prevenirii abaterilor la regimul legal de viteză și depistarea conducătorilor auto care depășesc viteza legală pe raza municipiului Pitești și a localităților arondate.

În cauză, în cursul zilei de joi, 20 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un argeșean de 34 de ani, bărbat cu domiciliul în Merișani, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, având dreptul de a conduce suspendat.
Mai mult de atât, șoferul este cercetat într-un alt dosar penal, ca urmare a depistării în timp ce conducea sub influența alcoolului.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvîrșită.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6090 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere (conducători auto aflați sub influența alcoolului – valoare sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) și un certificat de înmatriculare.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 23 de ani a furat mașina poliției, a dat amenzi și a jucat banii la păcănele!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: