Prefectul Radu Perianu nu este de acord cu mutarea cursurilor din Argeș în online!

de | 21.10.2022 13:32 | Știri, Eveniment, Județean

Prefectul Județului Argeș Radu Perianu, a declarat că nu este de acord cu mutarea cursurilor online din cauza lipsei căldurii în județul Argeș. Mai mult de atât, acesta susține că această variantă nu trebuie să fie luată în calcul și că până când nu ajungem în situații critice, aceasta nu este o soluție.

Am participat la o videoconferință condusă de premierul Nicolae Ciucă, cu tema măsurilor pentru sezonul rece care a exclus trecerea școlilor în sistemul online. Ulterior am avut o discuție, tot pe această temă, cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș. La acest moment, nu avem probleme sau semnale negative venite din județ în acest sens.

Locul elevilor este în bănci și al cadrelor didactice, la catedră și nu în fața calculatoarelor.

Mă bazez pe directorii școlilor să gestioneze această situație și îi anunț public că orice întrebare venită din partea dumnealor, pe această temă, va fi tratată cu responsabilitate.”, spune Perianu.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construcția Centurii Ocolitoare a Municipiului Curtea de Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole